Home
Læs om Snap og Trylledrikken
Hjælp til Snap og Trylledrikken
Downloads
Se reklamefilmen for spillet
Aktiviteter for sjov
 

Se flere billeder
fra spillet
ved at
klikke her!

 

Gå på opdagelse
i skovbunden...

Egefolket - Snap og Trylledrikken er et rigtigt adventurespil for børn. Det er det spændende eventyr om en lille frisk egefyr og hans strabadser for at redde sit folk.


Snap og Trylledrikken
- eventyret:

Egefolket's statue stjæles en sen nat af mosetroldene. Statuen er byens talisman, og sagnet siger, at Egeby vil gå til grunde, hvis statuen er borte fra byen i mere end 24 timer. Eftersom ingen egefolk tør nærme sig troldenes slot ude i mosen, brygger Oldermanden, der er byens overhoved, en grøn gas, der kan få troldene til at sove. Så kan en gruppe egefolk uhindret slippe ind i troldeslottet og røve statuen tilbage.

Men kort før det storstilede redningsforsøg kommer Oldermanden i sin iver til at knuse flasken med sovegas, og alle egefolk i byen falder i en dyb, trancelignende søvn. Feen Illumi har set det hele, og hun skynder sig at hente Snap; den eneste egefyr, der ikke var i byen, da uheldet skete.

Snap og Illumi må først finde vej ud til Oldermandens laboratorium og her søge efter opskriften på den modgift, der kan få Egefolket vækket af deres dybe søvn. Og så gælder det om at finde alle ingredienserne til modgiften i skovene omkring Egeby.

Andet niveau af Snap og Trylledrikken foregår i de skumle gange under Mosetroldenes slot. Her er den friske egefyr på jagt efter den stjålne statue, som han vil bringe tilbage til landsbyen. Men da Illumi bliver taget til fange af en af troldene, bliver det kun sværere at finde vej gennem det snørklede gangsystem uden at blive opdaget...

Selvfølgelig finder Snap statuen til sidst, og han bringer den velbeholdent tilbage til Egeby sammen med modgiften, så alle hans venner igen kan vågne fra deres søvn...

  • Timevis af underholdning med mere end 70 scener at udforske!
  • Sjove tegnefilmsanimationer, lydeffekter og maleriske baggrunde!
  • 2 sværhedsgrader!
  • Lav byttehandler med skovens dyr!
  • Al tekst oplæses, så alle kan følge med!
  • Genkend planter og dyr i den danske natur!
  • Opskriften er anderledes, næste gang du starter et nyt spil:
    - randomized ingredienser i opskriften og små variationer i spillet gør, at du kan spille Snap og Trylledrikken igen og igen!

 

 

 

 

 

Besøg distributørens hjemmesidePresserelateret materialeOm producenten